Volgens het CBS (centraal bureau voor de statistiek) is de maand september een topdrukte wat betreft geboorte van de eerste baby in een jong gezien. En vooral rond 25 september. Heeft vast te maken met die donkere romantische dagen voor Kerst!

Het zijn de laatste lootjes. Dus nu nog even bijkomen van je werk, nog lekker de laatste vakantie met z’n twee (of drie of ..) Maar misschien ben je nog druk met inrichten van de babykamer? (In een eerder bericht  heb ik al wat kleine tips gegeven). Maar laat je vooral inspireren door leuke sites, zoals Hippe Mama’s met leuke blogs en leuke shopsite tips. En als je nu bezig bent met het geboortekaartje, misschien vind je het leuk om een kist door Kids Wonen te laten maken, met het geboortekaartje als ontwerp. Met al je wensen in gedachten maak ik dan een leuke persoonlijke kist. Neem een kijkje in de shop. Of volg de Facebook pagina.

In ieder geval wens ik je een lieve en gezonde baby toe en heel veel plezier tijdens de kraamtijd!

Liefs,

Nancy