Je krijgt een baby?

Je woont al heel gezellig, maar je huis is ingericht voor 2 volwassenen. En nu verwachten jullie een kindje. Met steeds wat kleine veranderingen of klusjes, kun je je huis stap voor stap ‘baby-klaar’ maken.

De babykamer.

In het kamertje waar je kindje komt te slapen, kun je de muren alvast onder handen nemen. Strippen van behang, misschien wat stucwerk repareren. Dan verven, behangen, muurbeschilderingen, muurstickers, er zijn veel mogelijkheden. Bedenk wel dat het een kamertje is, waar je kindje moet slapen. Dus niet te veel toeters en bellen, want het is wel fijn als het rust en harmonie uitstraalt. Bij ‘meer met stickers’ hebben ze een leuk en groot assortiment (betaalbare) muurstickers. Je kunt kiezen uit veel ontwerpen en je kunt tekst en kleuren naar je smaak aanpassen. En alle ontwerpen kunnen we de afbeeldingen verwerken in een opbergbankje of opberkist, zoals deze opbergbank. Hier was een muursticker het voorbeeld voor. En natuurlijk een super leuk kraamcadeau, om te geven en te krijgen!

image

VT-wonen vind ik een leuk online magazine om inspiratie op te doen. Ze gaan mee met de trends en promoten niet alleen de spullen die in hun winkel te koop zijn. Zo geven zij tips welke andere winkels ook leuke spullen verkopen.

Vintage en brocante kindermeubelen

Hergebruik van meubels voor de babykamer is heel leuk. De tweedehands spullen hebben een geschiedenis en hebben vaak al eerder een gezin geholpen een warm huis te creeeren. En het geeft de kamer een authentiek tintje met meubelen vol verhalen. Het opknappen van de meubels hoeft niet veel werk te zijn. Schoon maken met st. Marc doet vaak als wonderen. Licht opschuren en het de kleur geven die je mooi vindt. Je kunt natuulijke ook hele leuke opgeknapte meubels in de winkel kopen. Kids Wonen koopt alles zelf in en zorgt er voor dat het aan onze kwaliteitseisen voldoet. En als dat niet het geval is knappen we het zodanig op dat de vintage en brocante kindermeubels weer stralen als nooit tevoren. Zo zijn we er zeker van dat je nog jaren plezier hebt van de meubelen.

20151016_100453137_iOS

Bij Kids Wonen vind je vintage en brocante kindermeubels. Bekijk ons unieke aanbod en bestel je meubels vandaag nog.

De woonkamer

Tja ook de woonkamer zal worden ingenomen door je kinderen en hun spullen zal je de komende 18 jaar overal tegenkomen. Als je kindje nog klein is, dan zal je je kindje graag dicht bij je willen houden. Een box in de kamer is dan een uitkomst. Je kindje kan er veilig rollenbollen. En vanaf 3 maanden speelt je kindje al. Dus dan heb je dan meteen een plek voor al het speelgoed. Maar ja, op een gegeven moment (en sneller dan je denkt) is de box niet meer de plek waar je kindje graag is. Dan zijn er de Kindermeubels van Kids Wonen.

Het assortiment kindermeubels van Kids Wonen is vooral bedoeld voor als je kindje gezellig je huis vol met speelgoed stopt. En waarom niet meteen je kindje leren opruimen! En dat wordt natuurlijk alleen maar leuker als je een mooi opbergmeubel hebt, zoals in een mooie speelgoedkist of in zo’n uniek opbergbankje van Kids Wonen.

 

En als je vragen hebt, neem dan contacr met me op 0620975417 of info@kidswonen.nl

liefs,

Nancy