Met de feestmaand voor de deur, zijn er al veel mensen die zich het volgende afvragen: Welk cadeau geven we baby voor de eerste Sinterklaas of Kerst? Net als de eerste verjaardag, zijn dit voor veel (groot)ouders belangrijke momenten. Voor Kids Wonen is deze periode altijd erg druk en ik wil natuurlijk op tijd de cadeau’s kunnen leveren. Want er worden ook baby’s geboren en kindjes vieren ook hun verjaardag tussendoor. Daarom nog even een reminder. Wil je in December een persoonlijk kindermeubeltje of een mooi gepimpt houten speelgoed geven aan je kindje? Wacht dan niet te lang met bestellen. Het is dan natuurlijk wel zo, dat je dan een cadeau met je eigen wensen kunt laten maken. Bijvoorbeel met een geboortekaartje als ontwerp, of het behang van je kindjes kamer.

Hier enkele voorbeelden van cadeau’s die ik voor klanten gemaakt heb.

Wil je meer weten? Neem contact met me op: 0620975417 (uit Belgie +31620975417).

Liefs,

Nancy