Jouw Mooiste dag is mijn opdracht.

De geboorte van je kindje is heel bijzonder. En daar wil je graag een mooie herinnering aan. Heel graag maak ik jouw mooiste dag bijzonder. De herinnering aan de geboorte, de kraamtijd en de hele roze wolk waar je op zweefde, leg ik graag vast in een degelijk, maar toch mooi en origineel houten cadeau voor jou. Of je weet niet dat je het krijgt, en leest een lieve ouder, zus of broer of andere dierbare dit.

Ik heb al veel opdrachten gemaakt. Deze leg ik vast in mijn Instagram-account. Ik nodig je dus uit om daar eens lekker rond te kijken.

Verder zie je hieronder een hele kleine greep van de mogelijkheden. Maar alles wordt persoonlijk met je besproken, dus wil je meer weten bel of app me gerust: 0620975417

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen berichten gevonden.

Sharing is caring!