We willen graag duurzame producten. En dat geldt natuurlijk ook voor kindermeubels en speelgoed. Kids Wonen doet daar aan mee. De opbergbankjes, kindertafels en kinderstoeltjes  en poppenbedjes zijn gemaakt van MDF met FSC-keurmerk of PEFC-keurmerk. Dus dat is hout uit bossen met verantwoord bosbeheer. Verder gebruik ik acrylverf en dit is minder belastend voor onze planeet dan verf met organisch oplosmiddel. Op dit moment doe ik onderzoek naar een beter ecologisch verantwoorde verf. Dus wordt gevolgd…

Maar naast dat de kindermeubeltes en poppenbedjes duurzaam geproduceerd zijn, kun je er ook lange tijd plezier aan beleven. Ze zijn stevig en ze behouden hun kleur.

Daarnaast vind ik het superleuk om gebruikt speelgoed en kindermeubels een tweede leven te geven. En dan heb ik het natuurlijk over produkten van hout. Alle delen laten zich goed repareren als het nodig is. Een laagje verf erop en je hebt een heel mooi en uniek item, wat nog heel lang meegaat.

Wil je meer weten? Bel me 062097517 of mail me info@kidswonen.nl

Liefs,

Nancy