Heb je een oud brocante of vintage meubeltje, en die wil je heel graag pimpen? Kom dan deze workshop bij mij in het atelier doen! In 3 avonden heb je een mooi eigentijds meubeltje.

Heb je een oud bedje of een oude commode?

Misschien heb je er zelf nog in gelegen? Is het dan niet leuk om zoiets voor je eigen kindje op te knappen? We gebruiken tijdens de workshop verf op waterbasis, dus het is geur- en oplosmiddel arm. Dus niet schadelijk als je zwanger bent en mee wilt doen. Verder zijn er mondkapjes en is er een goede professionele afzuiging, voor als we gaan schuren.

Voordat je een oud meubeltje wegdoet, denk na wat je er allemaal mee kunt doen. En juist als je denkt, dat geklieder met verf is niks voor mij, dan juist is het leuk om in slechts 3 avonden een bijzonder meubeltje te maken. En misschien is het een leuke activiteit om het samen met je zus, moeder of je vriendin te doen. 5 personen is de max. Maar je kunt al vanaf 1 persoon bij me terecht. Dus het gaat altijd door als je je opgeeft.

Oude kastjes, stoelen of tafels, krukjes, bijzondere bijzettafeltjes, kinderbedjes, commodes. Onze (groot)moeders bewaren voor ons de mooiste dingen. Maar je wilt er wel een eigentijds tintje aangeven! Maar je nieuwe mooi houten vloer of witte vloerbedekking is niet geschikt voor kliederen met verf. Nou, bij mij is de vloer al flink geverfspetterd.. Dus kom je meubeltje bij mij verven. Ik heb heel veel kleuren verf, verfkwasten, schuurpapier en schuurmachine, schoonmaakmiddel etc. Je laat de troep lekker bij mij en je neemt aan het einde van de workshop een superleuk eigen meubeltje mee naar huis. Tegen meerprijs (kosten van inkoop) kun je ook bij mij een meubeltje uitzoeken of we zoeken samen iets voor je.

Wanneer is de workshop?

Elke dinsdag of woensdag avond van 19.30—21.00 en dan 3 avonden.

Kosten zijn €67.50 inclusief verf en –benodigdheden. Meubeltje zelf meenemen, of hier 1 uitzoeken kan ook. En natuurlijk zijn er ook de nodige versnaperingen.

Bel 0620975417 of mail nancyslabel2010@gmail.com om je op te geven.

Liefs,

Nancy