Wil je je nieuwe kindje iets bijzonders geven? Dan is kidswonen.nl gegarandeerd de goede site voor speciale kraamcadeau’s en kindercadeau’s.

 

Al 10 jaar maak ik (Nancy) bij Kids Wonen unieke en persoonlijke kindercadeau’s. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de opbergbankjes, die ik eigenhandig maak en schilder. En de speelgoedkisten, die ik dan wel blank inkoop, maar dan helemaal beschilder met de unieke ontwerpjes van Kids Wonen.

We willen onze kindjes graag iets bijzonders geven. Omdat we willen vertellen dat ze uniek en bijzonder zijn. Daarom is Kids Wonen niet een gewone houten speelgoedwinkel. Want alle kindermeubeltjes en houten speelgoed artikelen worden door mij persoonlijk geschilderd. Je kunt dus je wensen en ideeën doorgeven en ik maak er een uniek en persoonlijk geschilderd cadeau van. Op de website staan verschillende voorbeelden. Je kunt ze zo heel makkelijk bestellen, in de kleur die op de site is aangegeven, of je geeft jouw favoriete kleuren aan mij door en dan wordt het op die manier geleverd.

Ook kun je op de site heel makkelijk, voor een beetje meer geld, €15, de naam van je kindje erop laten schilderen. Zo persoonlijk kan ik het voor je maken!

Heb je vragen en wil je meer weten? Neem contact met me op: info@kidswonen.nl of 0620975417.

Liefs,

Nancy