Vaak krijg ik de vraag of ik ook een grotere maat opbergbankje kan leveren. En dat is natuurlijk altijd mogelijk. Dat is het voordeel van een kindermeubel kopen bij Kids Wonen. Maar nu hebben we 2 grotere maten aan de collectie kindermeubels toegevoegd.

Dus naast de standaardmaat van 60cm breed, 50cm hoog, 30cm diep en 28cm zithoogte, kun je in de Kids Wonen shop ook de maat 80cm breed, 60cm hoog, 37cm diep, 34cm zithoogte bestellen. En voor een klein bedrag meer, kun je deze laatste maat ook in 90cm breed bestellen.

 

opbergbankje 2 olifanten en een giraf Opbergbankje 2 olifanten en giraf 60cm breed

 Opbergbankje 2 olifanten en giraf 80cm breed

Een grotere maat opbergbankje kun je natuurlijk ook laten beschilderen in je favoriete ontwerpen en kleuren

Sinds Kids Wonen een nieuw jasje heeft, ben ik natuurlijk bezig de website te optimaliseren. Ik wil graag aan jullie laten zien wat het assortiment is en hoe de gepersonaliseerde kindercadeaus gemaakt worden. De vraag naar een grotere maat opbergbankje is groot. Vandaar het besluit om het in het standaard assortiment op te nemen. En door de grotere maten in de collectie op te nemen, zijn de wachttijden minder lang. Ik kan nu sneller een persoonlijk kindercadeau voor je maken. Van alle maten heb ik een voorraad. Dus alleen het onderwerp erop schilderen, of uitzagen en schilderen moet dan gebeuren.

En het bestellen is heel makkelijk

Je klikt bij het navigeren op de categrorie opbergbankjes en dan krijg je een overzicht van  het assortiment opbergbankjes van Kids Wonen.

 

Kies hier dan het ontwerp van opbergbankje naar keuze en op een heel overzichtelijke manier kun je bij het betreffende ontwerp de gewenste maat aanklikken. En ook kun je daar heel makkelijk aangeven welke naam op het bankje moet worden geschilderd. Als je je keuze hebt gemaakt, zie je meteen wat de het bankje kost.

 

Als je tevreden bent, klik je op winkelmandje en kun je verder met winkelen, of het bestelproces afronden. Bij het afronden van de bestelling kun je in de opmerkingen nog eigen opmerkingen en/of verzoekjes kwijt, bijvoorbeeld je favoriete kleurstelling.

Webwinkelen is makkelijk en bij Kids Wonen ook zeer veilig! Maar natuurlijk stel ik ook persoonlijk contact met mijn klanten zeer op prijs. Dus heb je vragen of je hebt hulp nodig bij het bestellen, dan kun je altijd contact met mij opnemen. info@kidswonen.nl of 0620975417

Liefs,

Nancy