Geef een mooi uniek cadeau van Kids Wonen met groep vrienden of collega’s!

De opbergbankjes, kinderstoelen, kindertafels en kapstokken die Kids Wonen in de webshop verkoopt, zijn  handgemaakt, met de handgeschilderd en beschilderd. Daardoor is elk produkt uniek. Want het wordt met heel veel persoonlijke aandacht door mij gemaakt. Elke klant kan daarom de eigen wens helemaal invullen. De kleuren, de figuurtjes en je kunt zelfs je eigen ontwerp insturen en die wordt dan op het gewenste meubeltje ‘vertaald’. De kindermeubeltjes worden via de shop verkocht.

Een uniek en handgemaakt kindermeubeltje voor je kindje hoeft ook helemaal niet duur te zijn. De artikelen zijn zeer scherp geprijst en er zijn verschillende mogelijkheden om een persoonlijk en handgemaakt cadeau te laten maken. Zo zijn de speelgoedkisten er in 3 maten en vanaf 49.95 euro. En is een kinderstoel te koop vanaf 44.95. Een kindermeubel gaat een lange tijd mee en geschikt voor de speelhoek in de woonkamer. En voor later is het een leuke herinnering aan de jonge kinderjaren. En als gever word je er voor altijd mee verbonden. Daarom ook ideaal om te geven als vrienden- of familie-groep, of als gezamenlijk cadeau van collega’s.

Heb je ideeen voor een mooi kindercadeau, die je door mij zou willen laten maken? Vraag een offerte aan! Bel 0620975417 of mail info@kidswonen.nl.

Liefs,

Nancy