Bij de komst van je nieuwe kindje gaat vaak het hele huis op de schop. Voor dit speciale kindje wil je natuurlijk een lief en warm nestje bouwen. Dat valt niet mee, want waar begin je! Via Facebook? Op Google? Ja, wat een goed idee! En als je door je zoektocht hier terecht bent gekomen, dan deel ik heel graag met jou wat mij inspireert.

In de webshop van KidsWonen vind je inspiratie om een kinderkamer aan te kleden. Het welkom heten van een kindje gaat vaak samen met een kraamcadeau geven. Ik help je graag met het kiezen daarvan. Want elke meubeltje en houten speelgoed-item  wordt persoonlijk door mij geschilderd. En daarom kan ik veel wensen vervullen. Maat, kleur, ontwerp, ik pas het allemaal aan. Kijk op mijn Facebook-pagina voor details van de ontwerpen. Bel of mail me voor meer informatie (0620975417 of info@kidswonen.nl).

De trend op het moment is toch wel hergebruik van materialen. Mooie stukken steigerhout, pallets, hier kun je mooie meubels van (laten) maken. Maar ook oude houten meubelen. Door de jaren heen wordt hout alleen maar mooier. Ook als je denkt dat je er niks meer aan hebt! Schoonmaken, schuren, en een kleurtje geven en je hebt een supermooi stuk hout of meubel! Het is net of het hout je bedankt! Het is een nieuwe tak van sport van mij. Je vindt de meubels in KidsWonen – Vintage NickNacks en kijk ook in deze blog bij Vintage en brocante kindermeubels.

 bed-blauw
Een oud bed, maar in een nieuw kleurtje

Image may contain: indoor Image may contain: indoor
Houten vintage schoolstoeltjes ‘voor’ en ‘na’.

Natuurlijk pik ook ideeen op in mijn zoektocht. En hiervoor kijk ik vaak op Pinterest  DE ideeëncatalogus voor iedereen! Wat een hoop handige mensen zijn er op deze wereld, met volop inspiratie op het gebied van inrichting, tuinieren, handig opbergen. En vaak ook door hergebruik van materialen. En vaak ook over de grenzen heen! Bekijk hier mijn inspiratie-boards op Pinterest.

Met het schrijven van deze blog, ben ik ook in blijde verwachting van een nieuwe website. Eentje die op elk apparaat te bekijken en goed te volgen is. Maar dat betekent ook nogal wat kleine probleempjes op de huidige site. Dus wil je meer weten? Bel me (0620975417), volg me op  Facebook of Instagram en natuurlijk via deze blog.

liefs,

Nancy