De houten piratenkist met een bolle deksel wordt bij Kids Wonen omgetoverd tot een persoonlijke speelgoedkist. Deze speelgoedkisten zijn ideaal voor het wegbergen van speelgoed natuurlijk, maar ook voor het bewaren van herinneringen. De prijs is vanaf 49.95. En dan heb je een heel mooi gepersonaliseerd speelgoedkistje of een bewaarkistje voor de herinneringen van de eerste baby jaren.

De speelgoedkisten zijn te verkrijgen in 3 maten:
De grootste, nr. 3: 60cmx43cmx31 cm, de middelste, nr.2: 46cmx31cmx23cm, en de kleinste: 33cmx23cmx15.5cm. Kijk in de shop www.kidswonen.nl voor meer informatie. Leuk om te weten is dat alle afbeeldingen die in de online-winkel staan, allemaal te combineren zijn en dat je het in elke kleur kunt laten schilderen. En dat kost niks extra. Ook kun je ervoor kiezen om een eigen ontwerp aan te bieden, bijvoorbeeld een geboortekaartje. En dan maak ik een offerte, zodat je van te voren de prijs precies weet.

Meer weten? Neem contact op 0620975417 of mail mij, info@kidswonen.nl.

Liefs,

Nancy