Om een mooi en uniek cadeau te laten maken voor dat hele speciale kindje van jou, vergt een hoop vertrouwen in de persoon die je uitkiest hiervoor. Naast dat het natuurlijk geld kost, hecht je veel emotionele waarde aan dit speciale kraamcadeau. En om dit dan ook nog via internet te bestellen! Dat zijn veel drempels die genomen moeten worden. Deze blog ben ik daarom ook begonnen, om uit te leggen hoe dit proces werkt.

Hoe laat je de klant zien wat je met hun wensen gaat doen?

Inmiddels heb ik al wel een portfolio opgebouwd. Maar elke cadeau wordt met de hand gemaakt, en voor mij is het dan toch belangrijk dat de klant en ik op 1 lijn zitten. Dus ik probeer altijd een opzetje te maken van hoe het eruit kan komen te zien. Maar dan moet het eindresultaat er ook op lijken!

Wil je meer weten? Je kunt altijd een reactie achterlaten. Of neem contact op +31620975417 of info@kidswonen.nl. Neem een kijkje op www.kidswonen.nl

liefs,
Nancy