Ben je opzoek naar een origineel en uniek kraamcadeau voor de geboorte van een jongen of een meisje? Ik maak een kindercadeau naar wens. Hiervoor kan ik een geboortekaartje gebruiken, een prent die je mooi vindt of het behang of de muursticker, waarmee de babykamer is opgeleukt.

Hoe werkt dit?

Maak een foto van het ontwerp, die je graag zou willen gebruiken, ga naar de website www.kidswonen.nl en zoek daar het cadeau. Dit kan zijn een opbergbankje of een speelgoedkist:

Maar het kan ook een poppenwieg, een loopfiets, een loop/duwwagen of een poppenwagen zijn:

Als je gekozen hebt, schrijf je een email naar info@kidwonen.nl, je doet de foto van het ontwerp in de bijlage en stuurt mij de mail toe. Ik maak een mooie offerte en ik probeer ook een opzetje te maken op mijn computer. Verwacht daar geen professioneel “gefotosjopt” gebeuren van, want erg handig met de computer ben ik niet! Ben beter in het schilderen! Maar je krijgt een idee van hoe je geboortecadeau eruit komt te zien. Je eigen input is natuurlijk erg belangrijk, dus ik probeer zo veel mogelijk jullie wensen te visualiseren.

Als we er uiteindelijk over eens zijn ga ik aan de slag! Ik probeer (!) het binnen 4 weken te leveren. Maar het is allemaal handwerk en Kids Wonen wordt gerund door 1 persoon, met veel lieve hulp van een echtgenoot met een eigen baan. Dus hier vraag ik ook geduld van je. Maar ik beloof je! Het is het wachten waard!

DSC00080

Liefs,
Nancy