kidswonen

Het jaar 2015 is bijna om. En we zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om het publiek van Kids Wonen te bereiken. Het schrijven van een blog hoort daar bij. Dus hier leuke verhalen en veel foto’s! En dit is de eerste publicatie! Joehoe!

Wat doet Kids Wonen? We maken en beschilderen unieke kindercadeaus op maat. Ben je dus op zoek naar een origineel en uniek kindercadeau voor de geboorte of de eerste verjaardag van je kind, kleinkind, neefje of nichtje? Of voor het kind van je vrienden of collega? Kids Wonen verkoopt mooie persoonlijke houten kraamcadeaus en houten verjaardagcadeau’s, die we zelf maken en beschilderen in ons atelier in Eindhoven. Uniek handbeschilderd houten speelgoed en verschillende soorten houten kindermeubelsmet eventueel daarop de naam van het kind geschilderd wat het een bijzonder kraamcadeau of verjaardagscadeau maakt. Om het houten kraamcadeau nog persoonlijker te maken is een leuk ontwerp van het geboortekaartje heel goed te gebruiken om het houten kraamcadeau op te vrolijken. Dit kan op houten speelgoed en ook op bijna alle andere producten zoals de verschillende soorten houten kindermeubels. Dus zoek niet verder en bekijk hier ons assortiment en geef je kind een blijvende herinnering aan een warme en vrolijke jeugd.