Je mooiste dag, mijn opdracht

speelgoedkist geboorte Mette | geschilderd kraamcadeau kids WonenOpbergbankje geboorte Eloise | geschilderd kraamcadeau kids wonenSpeelgoedkist geboorte Iron | geschilderd kraamcadeau kids wonen

Je zoektocht naar een persoonlijk kraamcadeau

Hartelijk gefeliciteerd! Een nieuw kindje in je familie of vriendenkring. Die wil je natuurlijk een warm welkom geven met een bijzonder kraamcadeau.

En nu vraag je je af: Wat moet je geven als kraamcadeau? Kies je voor schattig en praktisch en koop je babykleertjes of ga je lekker in de verwen-stand en koop je grote en kleine knuffels en andere frutsels. Met het gevaar dat het of dubbel wordt gegeven of dat het in een vergeethoekje verdwijnt.

roze bakfiets met vlinders en bloemen | geschilderd kraamcadeau kids wonen houten loopfiets kikker | geschilderd kraamcadeau kids wonen houten bakfietsje rood met witte stippen | geschilderd kraamcadeau kids wonen

Kies voor een geschilderd kraamcadeau

Je kunt ook besluiten om toch iets persoonlijkers en duurzamers te geven. Iets waar lange tijd mee gespeeld kan worden. Waaruit blijkt hoe blij je was toen dit kindje op deze wereld kwam. En later als je kleine als 20 jarige de grote wijde wereld intrekt, heeft die een blijvende herinnering aan de warme jeugd.

Laat mij jouw persoonlijke kraamcadeau schilderen

Ik beschilder zo’n persoonlijk kraamcadeau voor je. Speelgoedkisten, opbergbankjes en houten speelgoed, in elk thema die je wilt. Bijvoorbeeld vogeltjes en uiltjes, een herfsttafereel of een zeezicht. En dan kun je er ook voor kiezen om de naam van je kindje erop te laten schilderen. Ook jouw eigen ontwerp of het geboortekaartje schilder ik met de hand, op jouw uitgekozen meubel of speelgoed. Ook kun je hier, lekker in die verwen-stand, knuffels en andere frusels bestellen, in combinatie met je persoonlijk geschilderde kraamcadeau.

speelgoedkist vliegtuig | geschilderd kraamcadeau kids wonen Speelgoedkist geboortekaartje Arthur | geschilderd kraamcadeau kids WonenSpeelgoedkist geboortekaartje Tibe | geschilderd kraamcadeau kids wonen

Bestel heel simpel hier je eigen kraamcadeau

We hebben veel keus. En ik pas het aan in je favoriete kleur. Na ongeveer een week heb je het kraamcadau in huis.

WhatsApp of bel mij 0620975417, als je je eigen ontwerp op een kraamcadeau geschilderd wilt.

opbergbankje olifanten | geschilderd kraamcadeau kids wonenopbergbankje 2 olifanten en een giraf | geschilderd kraamcadeau kids wonenspeelgoedkist olifant babyface | geschilderd kraamcadeau kids wonen

Samen bespreken we hoe het mooie kraamcadaeau tot stand komt. Ik maak een opzetje of tekening op de computer met een offerte. En als je mij de goedkeuring geeft, begin ik met schilderen. Na ongeveer 1 week heb jij je persoonlijke kraamcadeau.

Betaal met iDeal, met een creditcard of met Paypal.

En tijdens met bestelproces kun je kiezen hoe je het kraamcadeau in huis wilt krijgen. Ik kan het versturen (met kosten) of je komt het zelf ophalen in Eindhoven (gratis).

Altijd kun je me appen. Bellen kan natuurlijk ook. In het weekend en s’avonds neem ik niet altijd op. Maar als je een bericht achterlaat, bel ik zo snel mogelijk terug. Verder ben ik altijd bereikbaar via Facebook, Messenger en Instagram.