Garantie


Op alle artikelen die je bij ons koopt zit een wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel bij levering in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren.

Alle houten artikelen zijn duurzaam en gaan lang mee. We bieden 1 jaar garantie op het schilderwerk en hang- en sluitwerk. Mits de artikelen normaal gebruikt zijn. Hiermee bedoelen we dat contact met veel water vermeden moet worden, de artikelen alleen binnen worden gebruikt en beschadigingen die optreden door ongebruikelijk en te wild speelgedrag, niet onder de garantie vallen.

Als een artikel niet naar behoren functioneert binnen de toepasselijke garantietermijn, zoeken we zo snel mogelijk naar een passende oplossing. Bijvoorbeeld door een gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van je geld. Is het probleem met het artikel je eigen schuld? Dan heb je geen recht op gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van je geld. Heb je het artikel normaal gebruikt maar is het gewoon versleten? Ook dan heb je geen recht op gratis reparatie, een nieuw vergelijkbaar product of teruggave van je geld.

Bij Kids Wonen is de factuur van je bestelling tevens het garantiebewijs van je artikel. Als je aanspraak wil maken op de garantie, dan vragen wij om een kopie van de factuur. Je factuur kun je terugvinden onder Mijn Account en anders kun je contact met ons opnemen.

Klacht of defect binnen garantie Meld je een artikelklacht, dan kijken we of de garantiebepalingen, zoals omschreven in de algemene voorwaarden, op je persoonlijke situatie van toepassing zijn. Als de klacht gegrond is, komen alle kosten (inclusief voorrij- en/of verzendkosten) binnen de garantietermijn voor rekening van kidswonen.nl.

Klacht melden: Je kunt je klacht hier melden en je ziet dan direct wat je het beste kunt doen. Houd je factuur (garantiebewijs) bij de hand.

Linken

Meer informatie over garantie Wil je meer weten over garantievoorwaarden kijk dan op de website van ConsuWijzer, daar lees je wat je rechten zijn als consument. ConsuWijzer is het informatieloket van de overheid voor consumenten.