Welkom bij Kids Wonen Webshop

Kindermeubeltjes

Bij Kids Wonen vind je een breed assortiment aan handgemaakte producten voor in iedere kinderkamer. Bekijk snel onze houten kindermeubels in de webshop.

Hier vind je de mooiste kindermeubeltjes voor de speelhoek of kinderkamer

Hier op deze webstie vind je het assortiment handgemaakte en handbeschilderde kindermeubeltjes van Kids Wonen om de speelhoek en kinderkamer te restylen. Ik denk graag met je mee en kan de meubeltjes op maat maken, qua kleur, stijl en ook de afmetingen kan ik aanpassen (dit laatste wel tegen een meerprijs). De houten kindermeubels staan heel leuk in de speelhoek van de woonkamer, zodat je kleintje gezellig en veilig bij pappa en mamma in de buurt kan spelen. In het assortiment hebben we de (ok, die koop ik in) speelgoedkist, het houten opbergbankje met klep en de kinderstoel en kindertafel. Van alle ontwerpen die in de webwinkel te zien zijn, kan ik ook een kinderkapstok maken. Je kunt kiezen uit één van onze ontwerpen, maar natuurlijk is het ook mogelijk om zelf iets te bedenken en te ontwerpen. Bij alle kindermeubeltjes kun je (voor een meerprijs) de naam van je kindje erop laten schilderen. Ook een idee is bijvoorbeeld om het ontwerp van het geboortekaartje op het opbergbankje of de speelgoedkist na te schilderen. Kijk hiervoor bij de categorie 'kraamcadeau's'

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk hieronder en bestel snel en makkelijk een houten kindermeubel. Heb je nog vragen? Bel of mail mij 06-20975417 of info@kidswonen.nl.

 

Artikelen 1 tot 50 van 74 in totaal

Stel een Aflopende Directie in
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 50 van 74 in totaal

Stel een Aflopende Directie in
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2