Welkom bij Kids Wonen Webshop

Jellycat Knuffel

Als je een Jellycat-knuffel koopt heb je niet alleen een mooie en hippe knuffel, maar draag je ook nog je steentje bij aan een betere wereld. Lees hier meer.

Koop een Jellycat-knuffel

Bij Kids Wonen verkopen we naast onze houten speelgoed ook de bekende Jellycat-knuffels. Wie niet bekend is met deze knuffels zal dat erg snel zijn. De ontwerpers van Jellycat-knuffels hebben een passie voor design en dat leidt telkens opnieuw tot nieuwe en innovatieve ontwerpen. Jellycat-knuffels zijn hip en zijn altijd heerlijk zacht. 

Veiligheid boven alles

Omdat de knuffels worden gemaakt voor baby’s en kleine kinderen heeft veiligheid de hoogste prioriteit. Dit resulteert in het gegeven dat tijdens de productie en het uitkiezen van de materialen buitengewoon veel aandacht wordt geschonken aan veiligheid. Alle knuffels voldoen aan de eisen en richtlijnen voor veilig baby- en kinderspeelgoed.

Nieuwsgierig naar welk Jellycat knuffels we allemaal hebben? Bekijk snel hieronder ons assortiment en bestel snel en gemakkelijk. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen door te bellen met 06-20975417 of stuur ons een mail.

7 artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

7 artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina